Oproep: Opnames LINDA.tv Let Op!

filemon

De datum van 25 juni komt te vervallen er wordt naar een nieuwe datum gezocht!

Beste OM’s, XYL’s,

Waarschijnlijk kennen jullie Linda.tv wel (Online platform). Die maken programma’s met een bijzonder karakter. De presentator Filemon Wesselink (foto) volgt nu voor Linda.tv samen met een cameraman bijzondere verenigingen en het oog was gevallen op de onze.

Natuurlijk zoeken ze ook een bijzondere lokatie en gedacht werd aan Fort aan Den Ham, http://www.fortaandeham.nl waar ook een bijzondere verzameling oude legerapparatuur staat, dit wordt o.a gerestaureerd door Simon PE1PGW

fortaandenham

 

Het bestuur roept zendamateurs / leden op die hier aan mee willen werken.

Er wordt gewerkt vanaf het Fort. De nodige apparatuur is daar aanwezig en de bedoeling is vanaf hier radioverbindingen te leggen.
Om het te laten slagen zou het ook een idee zijn dat een aantal leden stand-by staan op hun eigen QTH.

We roepen je op om op zaterdag 25 juni om 11.45 uur aanwezig te zijn op het Fort aan Den Ham, zodat we ons daar als radiovereniging kunnen presenteren. Neem vooral ook je portofoon of (mobiele-)set mee zodat we veel radioactiviteit kunnen demonstreren. Graag aanmelden als je komt: E-mail naar a01@veron.nl ook evt. voor Info.

’73 Fred van Welij, voorzitter

Fort aan den Ham

fort2

 

 

 

 

 

 

 

 

Website
Routebeschrijving

Monument

Het Fort aan den Ham is een fort van de Stelling van Amsterdam. Het is gelegen aan de spoorlijn van Uitgeest naar Krommenie. De aarden wallen, het eerste onderdeel van dit verdedigingswerk, dateren uit 1896, het fort zelf werd in 1903 opgeleverd. Wikipedia

Adres: Busch en Dam 13, 1911 MS Uitgeest

Provincie: Noord-Holland

Inpraat Frequentie: 145.350 Mhz