Jubilee button with banners 70 years

VERON Alkmaar viert 70e verjaardag met speciale roepletters PI70ALK

Met de speciale club roepletters PI70ALK viert de afdeling Alkmaar van de VERON haar 70 verjaardag. De roepletters zijn beschikbaar voor alle leden van de afdeling Alkmaar om te gebruiken op alle amateur banden en in alle modes gedurende de periode 11 juli tot en met 31 december 2016.

Punten uitdelen

Alle leden van de afdeling Alkmaar kunnen tijdens de genoemde periode uitkomen onder de club call PI70ALK op alle amateur banden en in alle modes om punten uit te delen aan mede amateurs. Een geslaagde verbinding met PI70ALK is 10 punten waard.

Punten verzamelen

Een verbinding gemaakt met PI70ALK op een amateurband in een mode is slechts één maal geldig. Meer verbindingen met PI70ALK op dezelfde band zijn geldig, mits gemaakt in een andere mode. (De combinatie van frequentieband en mode is dus maar één keer geldig).

QSL

Verbindingen die door de leden van de afdeling Alkmaar zijn gemaakt onder de club call PI70ALK kunnen worden bevestigd met een speciale QSL kaart. Aan het einde van de periode geven de leden bij het afdelingsbestuur op hoeveel QSL kaarten zij nodig hebben. Het bestuur laat het totaal aantal benodigde kaarten drukken en verdeelt deze onder de afdelingsleden, zodat de afdelingsleden zelf hun QSL kaarten kunnen verzenden naar hun tegenstations.

Award

Elke geldige verbinding is 10 punten waard. Zodra er 70 punten zijn verzameld kan het speciaal award worden aangevraagd. Het award kan worden aangevraagd per e-mail door het verzenden van een kopie van het logboek aan A01@veronalkmaar.nl. Het award wordt kosteloos als bijlage bij een e-mail verzonden, zodat het thuis kan worden geprint.

Aanvullende informatie

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je een mail zenden aan A01@veronalkmaar.nl of kijken op de site van QRZ.com onder de knop “Biography”.

Veel succes met het behalen van het award!
73, VERON Alkmaar A01